fbpx

Bulk

Energifabriken levererar Ecobränsle RME100 och HVO100 (Neste MY Förnybar Diesel) till kunder i hela Sverige

I hyrd eller egen cistern erbjuder vi övervakning av bränslenivån genom fjärravläst pejl. Vi fyller automatiskt när det är dags, du behöver inte ringa och beställa.

Vi erbjuder även hyra av tankstationer, skräddarsydda efter våra kunders specifika behov oavsett om bränslet används som drivmedel eller uppvärmning. Som kund sparar du tid och pengar genom att tanka dina fordon ”hemma” och chaufförerna startar dagen med full tank.

Du kan även beställa Ecobränsle RME100 och Glycerol på 1000 liters IBC.
Kontakt:
Glycerol, rikard@ecobransle.se 010-25 21 285
Ecobränsle RME, salj@energifabriken.se 010-25 21 200

Tankstation med Fillngo-system på byggarbetsplatsen Täby Park. App-styrd med full uppföljning och automatisk fakturering.
Tankstation med kortlösning på Arlas mejeri.

Hyr en tankstation

När du hyr en komplett tankstation av oss ingår cistern, pump och administrativt uppföljningssystem.  Vi sköter driften, du behöver bara ringa om något inte fungerar. Tankanläggningens storlek och funktion anpassas efter behov och levereras nyckelfärdig. Pump finns för personbil, lastbil, tåg och båt.
Företag kan även gå ihop i en gemensam lösning för att komma upp i volym eller om man har begränsat med utrymme för en egen cistern på gården.  Det administrativa systemet som ingår ger dig informationen du behöver för att kunna fakturera. 
Vi på Energifabriken är också behjälpliga i kontakten med kommun och myndigheter i tillståndsfrågor gällande uppställning av cisterner.

Hör av dig till oss så berättar vi mer, salj@energifabriken.se

Rulla till toppen