Bulk

Energifabriken leverer RME100 og HVO100 (Neste MY Fornybar Diesel) til kunder i hele Norge og Sverige. Volumene av RME som produses i Sverige er ikke tilstrekkelig for leveransene i Norge, derfor samarbeider vi med Adesso Bioproduction i Fredrikstad, som produserer den samme høykvalitative RME for det norske markedet.

I egen eller leid lagertank tilbyr vi overvåking via fjernpeiling. Vi fyller automatisk etter behov, du behøver ikke selv bestille.

Vi tilbyr også utleie av tankstasjoner, skreddersydde etter våre kunders spesifikke behov uansett om brenselet anvendes som drivstoff eller som biofyringsolje til oppvarming. Som kunde sparer du tid og penger ved å tanke ”hjemme” og sjåførene starter dagen med full tank.

Hyr en tankstation

När du hyr en komplett tankstation av oss ingår cistern, pump och administrativt uppföljningssystem.  Vi sköter driften, du behöver bara ringa om något inte fungerar. Tankanläggningens storlek och funktion anpassas efter behov och levereras nyckelfärdig. Pump finns för personbil, lastbil, tåg och båt.
Företag kan även gå ihop i en gemensam lösning för att komma upp i volym eller om man har begränsat med utrymme för en egen cistern på gården.  Det administrativa systemet som ingår ger dig informationen du behöver för att kunna fakturera. 
Vi på Energifabriken är också behjälpliga i kontakten med kommun och myndigheter i tillståndsfrågor gällande uppställning av cisterner.

Hör av dig till oss så berättar vi mer, info@energifabriken.se