Två kvinnor vid rapsfält med vindkraftverk i bakgrunden.

Lediga jobb

Vill du bli en av oss?

Här publicerar vi lediga jobb inom Energifabrikens koncernen. Vi har bolag i Sverige och Norge, Energifabriken, Ecobränsle, Vegoil, Fillngo och RE&GO.

Administratör, Linköping

Har du en bakgrund inom administration och är en stjärna när det kommer till kundbemötanden? Vill du dessutom tillhöra ett spännande bolag där ni tillsammans arbetar för ett mer hållbart samhälle? Då har du nu chansen att bli en del av Energifabriken som deras nya administratör i Linköping. Som administratör kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och du kommer exempelvis att arbeta med diverse administrativa uppgifter inom Energifabrikens tankningstjänst, enklare ekonomiuppgifter såsom fakturering samt ha kontakt med bolagets kunder via telefon och mail. Läs mer här.

Account Manager, Lund

Är du i början av din försäljningskarriär och vill arbeta med att skapa långsiktiga kundrelationer? Har du ett intresse för hållbarhet och vill hjälpa kunder i deras omställningsresa? Om du vill arbeta på ett familjärt företag som erbjuder dig frihet under ansvar, stort inflytande på ditt eget arbete, samt arbeta i ett team med lika höga ambitioner som du – då är det här rätt tjänst för dig! Läser mer här.

Account Manager, Göteborg

Vill du ta nästa steg i din försäljningskarriär och arbeta med att skapa långsiktiga kundrelationer? Har du ett intresse för hållbarhet och vill hjälpa kunder i deras omställningsresa? Om du vill arbeta på ett familjärt företag som erbjuder dig frihet under ansvar, stort inflytande på ditt eget arbete, samt arbeta i ett team med lika höga ambitioner som du – då är det här rätt tjänst för dig!
Intervjuer pågår!

Account Manager, Norrland

Vill du ta nästa steg i din försäljningskarriär och arbeta med att skapa långsiktiga kundrelationer? Har du ett intresse för hållbarhet och vill hjälpa kunder i deras omställningsresa? Om du vill arbeta på ett familjärt företag som erbjuder dig frihet under ansvar, stort inflytande på ditt eget arbete, samt arbeta i ett team med lika höga ambitioner som du – då är det här rätt tjänst för dig! Placeringsort kan vara tex, Sundsvall, Örnsköldsvik, Skellefteå, Umeå eller Luleå.
Intervjuer pågår!

Hittar du inte ditt drömjobb?

Ingen fara, vi är alltid intresserade av personer som vill vara med och ställa om till ett 100% förnybart samhälle. Vi ska de närmsta åren växa kraftigt och kommer att behöva medarbetare inom flera segment. För att nå våra mål måste vi helt enkelt bli fler.

Tror du att du är rätt person och kan hjälpa oss att öka takten till förnybart samhälle? Skicka i så fall en öppen ansökan till vår HR-chef Maria Mattsson på maria@energifabriken.se

Rulla till toppen