Två kvinnor vid rapsfält med vindkraftverk i bakgrunden.

Lediga jobb

Vill du bli en av oss?

Här hittar du ditt framtida jobb!
Vi har stora tillväxtambitioner och är verksamma i norra Europa. Bolagen heter Energifabriken, Ecobränsle, Vegoil, Fillngo och RE&GO.

Underhållstekniker, Service och underhåll, Linköping

Dina arbetsuppgifter är huvudsakligen att planera och genomföra underhållsarbete på våra anläggningar i Sverige. Du kommer bland annat hetvattentvätta, städa, torka och se till att våra tankstationer håller hög standard. Du kommer även inspektera, felsöka, underhålla och reparera samt närvara vid nyinstallationer. Du förväntas vara proaktiv och arbeta för att optimera anläggningarnas funktion, driftsäkerhet och miljöpåverkan. Läs mer och ansök på Platsbanken

Account Manager, Norrland

Vill du ta nästa steg i din försäljningskarriär och arbeta med att skapa långsiktiga kundrelationer? Har du ett intresse för hållbarhet och vill hjälpa kunder i deras omställningsresa? Du ska hjälpa dem med förnybar diesel, RME, tankstationer och insets. Om du vill arbeta på ett familjärt företag som erbjuder dig frihet under ansvar, stort inflytande på ditt eget arbete, samt arbeta i ett team med lika höga ambitioner som du – då är det här rätt tjänst för dig! Innan sommaren kommer din blivande Norrlandskollega börja sin tjänst, blir du vår andra medarbetare med fokus på norr? Placeringsort kan vara tex, Sundsvall, Örnsköldsvik, Skellefteå, Umeå eller Luleå.

Skicka din ansökan till maria@energifabriken.se

Hittar du inte ditt drömjobb?

Ingen fara, vi är alltid intresserade av personer som vill vara med och ställa om till ett 100% förnybart samhälle. Vi ska de närmsta åren växa kraftigt och kommer att behöva medarbetare inom flera segment. För att nå våra mål måste vi helt enkelt bli fler.

Tror du att du är rätt person och kan hjälpa oss att öka takten till förnybart samhälle? Skicka i så fall en öppen ansökan till vår HR-chef Maria Mattsson på maria@energifabriken.se

Rulla till toppen