fbpx

Tanka hos Energifabriken

Hos Energifabriken kan du tanka med både tankkort och app. Vi uppgraderar ständigt våra tankstationer med ny teknik för att göra det enklare för dig som kund att tanka och följa upp dina tankningar.

Du har naturligtvis fortfarande möjligheten att tanka med vårt tankkort på de allra flesta tankstationer.

Vi har däremot några tankstationer där vi endast erbjuder tankning via appen. Du kommer igång enkelt genom att skapa konto och lägga in ditt befintliga tankkort. Se filmen ovan.

Ladda hem Energifabrikens app

Ladda hem vår app som du finner i din appbutik för iPhone eller Android. Lägg in ditt befintliga tankkort och kom igång att tanka med app redan idag.

I appen startar du enkelt pumpen direkt i appen och du behöver inte längre använda tankkort. Det blir säkrare och enklare. Andra funktioner i appen är att du kan enkelt se statistik och få uppföljning per fordon samt att du kan dela ut behörigheter till andra att använda ditt tankkort.

Varför ska jag tanka med appen?

Enkelt

Det är väldigt enkelt att i appen starta pumpen. Du lägger bara in ditt tankkort i appen, scannar en QR-kod som finns på pumpmunstycket och startar sedan tankningen med appen.

Säkert

Att använda appen istället för tankkortet är säkrare på flera sätt. Din mobiltelefon har högre säkerhetsnivå än ett tankkort med magnetremsa.

Smidigt

I appen kan du enkelt dela ut behörigheter till andra som du vill dela med dig av ditt tankkort. Detta är praktiskt för tex. en arbetsledare som vill ge anställda möjlighet att tanka med olika tankkort.


Rulla till toppen