fbpx

Energifabriken – fossilfritt, fornybart og klimasmart

Våre kunders valg av drivstoff bidro til en utslipps-reduksjon på 400 000 tonn CO2. I snitt er CO2-reduksjonen på våre biodrivstoff 80%. Hver påfylling gjør en forskjell.

Energifabrikens kunskapsakademi

Her finner du informasjon og fakta om vår fornybare verden av biodrivstoff og elektrifisering.

Våre konsernselskap

Vegoil arbetar uteslutande med förnybara och vegetabiliska råvaror och produkter i syfte att hjälpa värmeverk och större industrier att minska utsläppen av koldioxid och växthusgaser. Genom att byta ut fossilt bränsle, sedan 2006. Vi har 30 års erfarenhet och delar gärna med oss av våra kunskaper.

RE&GO säljer och utvecklar hård- och mjukvara som gör det enkelt, tryggt och prisvärt för alla att installera och hantera laddning av eldrivna fordon. Vi är en laddoperatör som finns med från projektering och installation av laddstationer till daglig drift med flexibla betallösningar och uppföljning.

Fillngo är ett teknik- och utvecklingsbolag som grundades 2021, som ett resultat av ett framgångsrikt utvecklingsprojekt inom Energifabriken. Fillngo utvecklar lösningar för tanking med app & nivåövervakning med stöldlarm. Systemet har även en övervakningsstjänst för administratörer.

Skroll til toppen