Smart elbilsladdning med betallösning för företag

Allt inom fordonsladdning utvecklas och säljs i vårt dotterbolag RE&GO.

Vårt erbjudande

Laddinfrastrukturen utgår från era behov.

Ofta börjar det med något enstaka fordon, men snart kommer ni att köra många fordon med eldrift. Vi planerar för det redan nu.
Vi gör en analys som leder till ett förslag som löser dagens behov. Samtidigt tar vi hänsyn till hur ni de kommande åren ska kunna växa. För avancerad analys installerar vi GPS i era nuvarande fordon för att mäta era körmönster.
Har du unika behov så löser vår teknikavdelning det, vi programmerar och kodar så att lösningen passar ditt företag.


Boka laddare

Snabba laddare är stora investeringar. Därför är det smart om fler kan dela på samma infrastruktur. För att du ska kunna bjuda in andra och samtidigt veta att laddaren är ledig, har vi ett bokningssystem. Om laddaren är upptagen när du kommer fram, kan du ställa dig i kö, du får ett meddelande när det är din tur att ladda.

Betalning

Vi har flera betalningslösningar, dina behov styr valet. Fakturering, bankkort eller Swish. Hos oss kommer du igång med laddningen inom några sekunder. Du kan välja att ladda med app, tagg, Plug-and-Charge eller Swish.

Uppföljning

Uppföljning kan göras på kWh, fordon, projekt, förare, kilometer. Med vår uppföljning och miljöredovisning rapporterar du miljönyttan för din uppdragsgivare.

RE&GO Pay smart betallösning

  • RE&GO Pay och RE&GO 24/7 erbjuder Sveriges mest flexibla betallösning för fordonsladdning med dygnet runt-kundsupport via telefon, mail och chat.
  • Våra tjänster kan anpassas efter dina specifika behov för enkel och bekymmersfri hantering av betalningar för företagets bilar, anställdas privatbilar och besökare.
  • Konvertera befintliga laddboxar till vårt system och välj den laddningsinfrastruktur som passar bäst, med kompatibilitet för olika laddstationer (AC och DC) utifrån dina behov.

M4 laddar Volvo elektrisk semi

På kombiterminalen i Eskilstuna laddar M4 en helelektrisk Volvo semi med 540 kWh batteri. Räckvidden är över 30 mil. Laddaren är mobil och ger 40 kW med 3-fas 63 Amperes handske.
Se laddarens produktblad här
Laddningen startas via Auto-charge och uppföljning av laddad energi sker automatiskt så att miljörapporter på enkelt sätt kan tas fram.

Mobil RE&GO fordonsladdare som står vid en lastbil

Är du intresserad av att höra mer?

Ta kontakt med oss för att höra mer om just hur vi kan hjälpa er med en behovsanalys kring hur ni ska elektrifiera er fordonsflotta.

Rulla till toppen