fbpx

Vi leder dig in i elektrifieringen

Energifabriken leder dig från idé till installation. Vi bygger ett system där du kan boka laddare, ställa dig i kö till laddaren, betala enkelt med eller utan app. Eller utan något moment alls, Plug-and-Charge. Alltid med uppföljning av miljödata, fordon, chaufför. Betalning via fakturering eller direkt vid laddaren, med full automatik. Allt inom fordonsladdning utvecklas och säljs i vårt dotterbolag RE&GO.

Vill du bli kontaktad?


Fyll i dina uppgifter här nedan så tar vi kontakt med dig inom kort och berättar mer kring våra lösningar för att elektrifiera din fordonsflotta.

Kontaktperson
Företagsnamn
E-postadress
Telefonnummer
Notering
Tack, vi tar kontakt med dig inom kort.
Det har blivit något fel, var vänlig försök igen.
Vårt erbjudande

Laddinfrastrukturen utgår från era behov.

Ofta börjar det med något enstaka fordon, men snart kommer ni att köra många fordon med eldrift. Vi planerar för det redan nu.
Vi gör en analys som leder till ett förslag som löser dagens behov. Samtidigt tar vi hänsyn till hur ni de kommande åren ska kunna växa. För avancerad analys installerar vi GPS i era nuvarande fordon för att mäta era körmönster.
Har du unika behov så löser vår teknikavdelning det, vi programmerar och kodar så att lösningen passar ditt företag.

Boka laddare

Snabba laddare är stora investeringar. Därför är det smart om fler kan dela på samma infrastruktur. För att du ska kunna bjuda in andra och samtidigt veta att laddaren är ledig, har vi ett bokningssystem. Om laddaren är upptagen när du kommer fram, kan du ställa dig i kö, du får ett meddelande när det är din tur att ladda.

Betalning

Vi har flera betalningslösningar, dina behov styr valet. Fakturering, bankkort eller Swish. Hos oss kommer du igång med laddningen inom några sekunder. Du kan välja att ladda med app, tagg, Plug-and-Charge eller Swish.

Uppföljning

Uppföljning kan göras på kWh, fordon, projekt, förare, kilometer. Med vår uppföljning och miljöredovisning rapporterar du miljönyttan för din uppdragsgivare.

Ladda & tanka förnybart

Om du idag använder vår app för att tanka förnybara flytande bränslen kan du fortsätta att ladda elfordon med samma app. Du laddar, blir fakturerad och får samma uppföljning för det som laddas. Kan det bli enklare?

Laddare kan du köpa från oss, från 11 kW till 400 kW. Även befintliga laddare går i de flesta fall att få in i samma system.

När dina arbetsfordon laddas i hemmet kan vi se till att fakturan hamnar på företag. Är du ute och reser så har du tillgång till ett stort antal snabbladdare via vårt roaming-avtal.

Vi tar ett totalansvar och leder er hela vägen från ide till installation, underhåll och utökning av ert system.

1

Analys av ert behov​

Tillsammans ser vi över vilka behov som ni har kring elektrifiering. Vi tittar över fastighetens möjligheter till effekt och vilka förutsättningar som finns på plats.

2

Förslag på hård- & mjukvara​

Vi kommer fram till ett förslag på vilken typ av laddare som passar er bäst. Det kan vara både snabbladdare och ”över-natten-laddare”.

3

Stödansökan​

Vi kan hjälpa till att skriva olika former av stödansökan för finansiering om så önskas. Olika stöd finns att söka för företag, vi hjälper er att hitta rätt.

4

Beställning & finansiering​​

Vi tar fram en offert och tillsammans tittar på olika sätt för finansiering av projektet.

5

Driftsättning​

Hårdvaran levereras och installeras tillsammans med våra samarbetspartners.

6

Underhållsplan

Service & underhåll genomförs efter överenskommet serviceavtal. Vi uppdaterar mjukvaran löpande med nya funktioner och förbättringar.


Mobil laddare

Med en mobil laddare kan du snabbt komma igång och ladda. Den ansluts med en 32 eller 63A handske. Om du önskar finns uppföljningssytem och automatisk fakturering.

Ladda ned produktblad, 40 kW mobil laddare

Är du intresserad av att höra mer?

Ta kontakt med oss för att höra mer om just hur vi kan hjälpa er med en behovsanalys kring hur ni ska elektrifiera er fordonsflotta.

Vill du bli kontaktad?


Fyll i dina uppgifter här nedan så tar vi kontakt med dig inom kort och berättar mer kring våra lösningar för att elektrifiera din fordonsflotta.

Kontaktperson
Företagsnamn
E-postadress
Telefonnummer
Notering
Tack, vi tar kontakt med dig inom kort.
Det har blivit något fel, var vänlig försök igen.
Rulla till toppen