fbpx

Vi följer dig in i elektrifieringen

Energifabriken följer er hela vägen från idé till installation. Ditt system kommer få uppföljning av laddning för miljödata och automatisk betalning av externa kunder.

Vårt erbjudande

Vi hjälper er med er elektrifiering

Är ni i omställningen till att elektrifiera er fordonsflotta?
Vi hjälper er med en behovsanalys och kommer med ett förslag på hur ni kan använda både stationsladdning och depåladdning under parkering.

Behovsanalys

Vi börjar med att göra en analys på vad du behöver idag och i morgon. Efter att vi analyserat ert behov, presenterar vi ett förslag. Lösningen bygger på att lösa dina behov på ekonomiskt mest fördelaktiga sätt.

Laddning

Laddning sker främst via Energifabrikens app, men även tagg eller tankkort kan användas. Ni som tankar flytande biodrivmedel hos oss idag kommer känna igen er. Uppföljning sker på samma sätt med fordon, projekt, koldioxidbesparing osv.

Erbjud laddplats

Era laddstationer kan även användas av andra (om ni vill), de kommer faktureras automatiskt i vårt system. Ni får en extern intäktsström till era laddare. Man behöver bara ladda hem Energifabrikens app för att se lediga laddplatser på kartan.

Ladda & tanka förnybart

Vårt erbjudande för laddning innebär att du som kund får en helheltslösning där du kan ladda och tanka förnybart var du än befinner dig. Det kan vara på arbetsplatsen, i hemmet eller på resan. Vi hjälper dig med en behovsanalays för att se vad precis du behöver för att göra omställningen till en elektrisk fordonsflotta så smidig som möjligt. De fordon som ännu inte kan ställas om till elektrisk drift erbjuder vi naturligtvis förnybara drivmedel i form av Neste MY HVO100 och Ecobränsle RME100. Samma tankkort och app som med elladdningen. Samma uppföljning.

Ladda så som du vill

Vi erbjuder ett flertal olika sätt för att starta och stoppa laddningen.

Laddning via app

Du kan enkelt starta och stoppa laddningen med hjälp av Energifabrikens app. På köpet ser du i kartan alla platser där du kan ladda och även tanka förnybar diesel.

Laddning med tagg

Önskar du istället använda en tagg för att identifiera dig och fordonet så går det också bra. Du bara blippar taggen framför läsaren på laddaren så startar laddningen.

Laddning med betalkort

Om du vill betala för laddningen med ett betalkort går det också bra. Ladda hem Energifabrikens app och lägg in ditt betalkort för att komma igång.

Vi tar ett totalansvar och följer er hela vägen från ide till löpande underhåll och utökning av ert system.

1

Analys av ert behov​

Tillsammans ser vi över vilka behov som ni har kring elektrifiering. Vi tittar över fastighetens möjligheter till effekt och vilka förutsättningar som finns på plats.

2

Förslag på hård- & mjukvara​

Vi kommer fram till ett förslag på vilken typ av laddare som passar er bäst. Det kan vara både snabbladdare och ”över-natten-laddare”.

3

Stödansökan​

Vi kan hjälpa till att skriva olika former av stödansökan för finansiering om så önskas. T.ex. Klimatklivet som Naturvårdsverket står bakom.

4

Beställning & finansiering​​

Vi tar fram en offert och tillsammans tittar på olika sätt för finansiering av projektet.

5

Driftsättning​

Hårdvaran levereras och installeras tillsammans med våra samarbetspartners.

6

Underhållsplan

Service & underhåll genomförs efter överenskommet serviceavtal. Vi uppdaterar mjukvaran löpande med nya funktioner och förbättringar.

Mobil laddare

Med en mobil laddare kan du snabbt komma igång och ladda. Den ansluts med en 32 eller 63A handske. Om du önskar finns uppföljningssytem och automatisk fakturering.

Är du intresserad av att höra mer?

Ta kontakt med oss för att höra mer om just hur vi kan hjälpa er med en behovsanalys kring hur ni ska elektrifiera er fordonsflotta.

Rulla till toppen