fbpx

OBS! Stora besparingar möjliga.

Du sparar 4-6 kr per liter med Ecobränsle RME.
Räkna på din besparing här nedan!

RME-besparing

Hur mycket tjänar jag?

liter
Jämför Ecobränsle RME mot följande bränsle

Besparing genom att tanka Ecobränsle

kr/år

Klimatnytta

kg CO2/år
Koldioxidbesparing med Ecobränsle RME jämfört med fossil diesel.

Vi leder dig in i elektrifieringen

Energifabriken leder dig från idé till installation. Vi bygger ett system där du kan boka laddare, ställa dig i kö till laddaren, betala enkelt med eller utan app. Eller utan något moment alls, Plug-and-Charge. Alltid med uppföljning av miljödata, fordon, chaufför. Betalning via fakturering eller direkt vid laddaren, med full automatik. Allt inom fordonsladdning utvecklas och säljs i vårt dotterbolag RE&GO.

Vårt erbjudande

Laddinfrastrukturen utgår från era behov.

Ofta börjar det med något enstaka fordon, men snart kommer ni att köra många fordon med eldrift. Vi planerar för det redan nu.
Vi gör en analys som leder till ett förslag som löser dagens behov. Samtidigt tar vi hänsyn till hur ni de kommande åren ska kunna växa. För avancerad analys installerar vi GPS i era nuvarande fordon för att mäta era körmönster.
Har du unika behov så löser vår teknikavdelning det, vi programmerar och kodar så att lösningen passar ditt företag.

Boka laddare

Snabba laddare är stora investeringar. Därför är det smart om fler kan dela på samma infrastruktur. För att du ska kunna bjuda in andra och samtidigt veta att laddaren är ledig, har vi ett bokningssystem. Om laddaren är upptagen när du kommer fram, kan du ställa dig i kö, du får ett meddelande när det är din tur att ladda.

Betalning

Vi har flera betalningslösningar, dina behov styr valet. Fakturering, bankkort eller Swish. Hos oss kommer du igång med laddningen inom några sekunder. Du kan välja att ladda med app, tagg, Plug-and-Charge eller Swish.

Uppföljning

Uppföljning kan göras på kWh, fordon, projekt, förare, kilometer. Med vår uppföljning och miljöredovisning rapporterar du miljönyttan för din uppdragsgivare.

M4 laddar Volvo elektrisk semi

På kombiterminalen i Eskilstuna laddar M4 en helelektrisk Volvo semi med 540 kWh batteri. Räckvidden är över 30 mil. Laddaren är mobil och ger 40 kW med 3-fas 63 Amperes handske.
Se laddarens produktblad här

Laddningen startas via Auto-charge och uppföljning av laddad energi sker automatiskt så att miljörapporter på enkelt sätt kan tas fram.

Vi tar ett totalansvar och leder er hela vägen från ide till installation, underhåll och utökning av ert system.

1

Analys av ert behov​

Tillsammans ser vi över vilka behov som ni har kring elektrifiering. Vi tittar över fastighetens möjligheter till effekt och vilka förutsättningar som finns på plats.

2

Förslag på hård- & mjukvara​

Vi kommer fram till ett förslag på vilken typ av laddare som passar er bäst. Det kan vara både snabbladdare och ”över-natten-laddare”.

3

Stödansökan​

Vi kan hjälpa till att skriva olika former av stödansökan för finansiering om så önskas. Olika stöd finns att söka för företag, vi hjälper er att hitta rätt.

4

Beställning & finansiering​​

Vi tar fram en offert och tillsammans tittar på olika sätt för finansiering av projektet.

5

Driftsättning​

Hårdvaran levereras och installeras tillsammans med våra samarbetspartners.

6

Underhållsplan

Service & underhåll genomförs efter överenskommet serviceavtal. Vi uppdaterar mjukvaran löpande med nya funktioner och förbättringar.


Mobil laddare

Med en mobil laddare kan du snabbt komma igång och ladda. Den ansluts med en 32 eller 63A handske. Om du önskar finns uppföljningssytem och automatisk fakturering.

Ladda ned produktblad, 40 kW mobil laddare

Är du intresserad av att höra mer?

Ta kontakt med oss för att höra mer om just hur vi kan hjälpa er med en behovsanalys kring hur ni ska elektrifiera er fordonsflotta.

Rulla till toppen